Risotto de ardei roșu și Broccoli fără gluten

Risotto de ardei roșu și Broccoli fără gluten
Risotto de ardei roșu și Broccoli fără Gluten este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți pătrunjel, flori de broccoli, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină, Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul, ardeiul gras si ciupercile in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă orezul. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă 1/2 cană de bulion. Gatiti, amestecati constant, pana cand lichidul este complet absorbit. Se amestecă încă 1/2 cană de bulion. Continuați să gătiți aproximativ 20 de minute, adăugând bulion 1/2 cană odată după ce adăugările anterioare au fost absorbite și amestecând constant, până când orezul este cremos și doar fraged; se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Lăsați să stea 1 minut.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista