Risotto de ardei roșu și Broccoli fără gluten

Risotto de ardei roșu și Broccoli fără Gluten este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți pătrunjel, flori de broccoli, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină, Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), și Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, usturoiul, ardeiul gras si ciupercile in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă orezul. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Se amestecă 1/2 cană de bulion. Gatiti, amestecati constant, pana cand lichidul este complet absorbit. Se amestecă încă 1/2 cană de bulion. Continuați să gătiți aproximativ 20 de minute, adăugând bulion 1/2 cană odată după ce adăugările anterioare au fost absorbite și amestecând constant, până când orezul este cremos și doar fraged; se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase.