Risotto cu verdeață sudică și slănină
Rețeta Risotto cu verdeață sudică și slănină este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 655 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 3,53 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, slănină, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Verdeață Sudică Cu Slănină, Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), și Southern Comfort " Hot Dog cu Bacon cu Slaw sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți 2 căni din bulionul de pui la fiert la foc mare.
Se adaugă sare și verdeață de linguriță de diamant, se reduce focul la mediu și se gătește până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și rezervați lichidul.
Încălziți uleiul în cuptorul olandez mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați slănină și prăjiți până când toată grăsimea lor este redată, aproximativ 8 minute.
Așezați slănina pe un prosop de hârtie pentru a se scurge și turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie (rezervați distanța pe care o turnați). Reduceți focul la minim și adăugați ceapa tocată grosier. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Adăugați 2 căței de usturoi și gătiți încă 2 până la 3 minute. Ridicați focul la mediu, strângeți roșiile cu mâinile și adăugați-le. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 8 minute.
Adăugați verdețuri fierte și o ceașcă de stoc rezervat; se fierbe la foc mic până se încălzește, aproximativ 5 minute. Păstrați cald pe aragaz (sau transferați într-un castron și reîncălziți când sunteți gata de mâncare).
Combinați stocul folosit pentru a găti verdeața cu stocul rămas și încălziți până aproape la fierbere. Înveliți un alt cuptor olandez cu grăsimea de slănină rămasă (aproximativ 1 lingură de Mermaid) și încălziți la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa feliată și gătiți până devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul tocat rămas și gătiți încă un minut.
Se toarnă orezul și se continuă să se gătească, amestecând frecvent până când boabele sunt acoperite cu ulei și încep să se prăjească, aproximativ 2 minute.
Adăugați sare și vin și gătiți, amestecând, până aproape evaporat, aproximativ 1 minut. Ridicați focul la mediu și adăugați 1 cană de stoc, amestecând ocazional până când orezul a absorbit lichidul.
Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să adăugați stoc în oală în măsuri de jumătate de cană, amestecând ocazional până când fiecare lot este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Continuați să adăugați stoc până când orezul este fraged, dar păstrează puțină mușcătură, aproximativ 30 de minute (este posibil să nu utilizați tot stocul).
Scoateți risotto în două boluri de servire. Se acoperă cu jumătate de verdeață, încălzită și 3 jumătăți de felii de slănină. Repetați cu risotto, verdeață și slănină rămase.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.