Risotto cu verdeață de sfeclă și praz

Nevoie de un garnitură fără gluten? Risotto cu verdeață de sfeclă și praz ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de arborio, vin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Risotto de sfeclă cu verdeață, brânză de capră și nuci, Risotto De Sfeclă Roșie Cu Verdeață De Muștar Și Brânză De Capră, și Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați prazul; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă vinul; gătiți 1 minut sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; amestecați verdele.
Adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea porție (aproximativ 25 de minute). Se amestecă brânza și piperul.
Se servește cu pene de lămâie.