Risotto cu roșii uscate la soare și Mozzarella

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto cu roșii uscate la soare și Mozzarellan. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 6. 150 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză mozzarella, roșii uscate la soare ambalate în ulei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella, și Paste de pui Mozzarella cu roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul de legume la foc mic. În timp ce stocul se încălzește, scurgeți roșiile uscate la soare și rezervați uleiul. Tăiați roșiile grosolan și puneți-le deoparte.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei din roșii, adăugați ceapa și sotati până la translucid; aproximativ 6 minute.
Adăugați orez în tigaie și amestecați până când apar pete albe în centrul boabelor; aproximativ 1 minut. Puneți o lingură de bulion de legume în tigaie și gătiți amestecul la foc mic până când tot stocul este absorbit; aproximativ 2 minute. Continuați să adăugați bulionul, câte o lingură la un moment dat până când orezul este fraged și amestecul este cremos, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Adăugați brânza mozzarella, parmezanul, roșiile uscate la soare, 2 linguri din uleiul rămas din roșii, busuiocul tocat și sarea și piperul.
Se amestecă bine și se servește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.