Risotto cu Radicchio
Risotto cu Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 677 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet balsamic, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto Cu Radicchio, Risotto Cu Treviso Radicchio, și Risotto cu șampanie și Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând continuu, timp de 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit.
Adăugați bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând ocazional și așteptând până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute. Orezul trebuie să fie fraged, dar totuși ușor ferm. Între timp, cu aproximativ 5 minute înainte ca risotto să fie gata, încălziți 2 linguri din uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați radicchio și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când radicchio se rumeneste și ușor ofilit, aproximativ 5 minute.
Adăugați oregano (dacă utilizați), oțet și 1/4 linguriță de sare.
Transferați pe o farfurie.
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați parmezanul, sarea rămasă și piperul. Acoperiți pentru a vă încălzi. Ștergeți tigaia, reveniți la foc mediu și încălziți uleiul rămas.
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc. Puneți risotto-ul în boluri individuale și acoperiți cu radicchio și pesmet.