Risotto cu Radicchio

Risotto cu Radicchio
Risotto cu Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 677 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet balsamic, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto Cu Radicchio, Risotto Cu Treviso Radicchio, și Risotto cu șampanie și Radicchio pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați orezul și gătiți, amestecând continuu, timp de 2 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Adăugați vinul și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând ocazional și așteptând până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 de minute. Orezul trebuie să fie fraged, dar totuși ușor ferm. Între timp, cu aproximativ 5 minute înainte ca risotto să fie gata, încălziți 2 linguri din uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați radicchio și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când radicchio se rumeneste și ușor ofilit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
UsturoiUsturoi
7
Adăugați oregano (dacă utilizați), oțet și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
SareSare
8
Transferați pe o farfurie.
9
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați parmezanul, sarea rămasă și piperul. Acoperiți pentru a vă încălzi. Ștergeți tigaia, reveniți la foc mediu și încălziți uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
11
Se ia de pe foc. Puneți risotto-ul în boluri individuale și acoperiți cu radicchio și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista