Nevoie de o curs principal fără gluten? Risotto cu coapse de pui glazurate balsamice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 787 calorii, 33g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți roșii de struguri, piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Risotto De Cimbru De Ciuperci Cu Coapse De Pui, Pulpe Balsamice De Pui, și Crock Pot Balsamic Pulpe De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați puiul într-un castron mare cu următoarele 4 ingrediente și 1 linguriță fiecare maghiran și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați pui, reduceți focul la mediu și gătiți 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Scoateți puiul din tigaie, acoperiți-l ușor cu folie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați roșii și orice lichid de marinare rămas în tigaie și gătiți, amestecând constant, 2 minute sau până când pielea de roșii începe să se strice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți Roșia din tigaie, acoperiți-o ușor cu folie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
7
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Opriți căldura, acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Încălziți uleiul de măsline rămas și untul în aceeași tigaie saut la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adauga ceapa, si saut, amestecand frecvent, 2 minute sau pana cand se inmoaie si translucid. (Nu răzuiți fundul tigaiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați usturoi și saut, amestecând constant, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Adăugați orez și gătiți, amestecând continuu, 2 minute sau până când boabele sunt bine acoperite și exteriorul devine translucid. (Nu lăsați orezul să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Adăugați vin alb și gătiți 30 de secunde sau până când cea mai mare parte se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
13
Adăugați 1 cană de bulion de pui și amestecați constant până se absoarbe în cea mai mare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
14
Adăugați bulion suplimentar în trepte de 1 cană, amestecând după fiecare adăugare până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită. Nu mai adăugați bulion atunci când orezul pare să fie saturat. (Este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 5 căni de bulion.) Gatiti, amestecand frecvent, 20-25 de minute sau pana cand orezul este fraged si cremos, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
15
Se amestecă rucola, 1/4 cană parmezan, ierburile rămase și orice sucuri colectate de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
16
Puneți puiul deasupra risotto. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți 2 până la 3 minute sau până când puiul este încălzit și rucola este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
17
Adăugați puțin mai mult bulion de pui dacă risotto-ul devine prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
18
Serviți risotto cald, acoperit cu pui, roșii și parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1
Lingura: o lingură obișnuită va funcționa, dar o lingură de risotto va obține rezultatele fragede pe care le căutați. Orezul trece prin gaura lingurii în loc să fie piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Orezul: odată ce orezul devine lucios și translucid, este complet acoperit cu ulei de măsline și unt și gata pentru lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Bulionul: păstrați-l fierbinte! Pentru o absorbție maximă și o textură cremoasă, asigurați-vă că bulionul de pui este încă fierbinte atunci când este adăugat la risotto.