Risotto cu Pesto și mazăre

Risotto cu Pesto și mazăre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 638 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână mazăre, șuncă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până orez arborio ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Terci de mazăre fierbinte (Risotto de ovăz cu mazăre), Risotto cu mazăre și șuncă, și Risotto de spanac cu mazăre.
Instrucțiuni
Faceți bulionul: aduceți 6 căni de apă și 1 linguriță de sare la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați prazul și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute; îndepărtați cu o lingură pliată într-un bol. Reglați căldura pentru a menține bulionul la foc mic.
Între timp, încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță largă la foc mediu-mare.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până aproape evaporat, încă aproximativ 1 minut.
Adăugați 2 căni din bulionul fierbinte de praz în orez; gătiți, amestecând ocazional, până aproape absorbit, aproximativ 6 minute (reglați căldura pentru a menține risotto-ul la foc mic).
Adăugați încă 1 cană bulion și gătiți, amestecând, până aproape absorbit, încă aproximativ 5 minute.
Adăugați prazul, mazărea și încă 1 cană bulion și gătiți, amestecând, până aproape absorbit, încă aproximativ 5 minute. Gustați orezul: dacă nu este complet gătit, adăugați puțin mai mult bulion și continuați să gătiți, amestecând, până la al dente.
Se amestecă șunca și restul de 1 lingură de unt.
Se ia de pe foc; se amestecă 2/3 cană pesto, mozzarella și parmezanul. Se condimentează cu sare. Împărțiți între boluri și acoperiți cu pesto-ul rămas.
Fotografie de Antonis Achilleos