Risotto cu mazăre de primăvară, șuncă și brânză Fontina

Rețeta Risotto cu mazăre de primăvară, șuncă și brânză Fontina este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 661 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, bulion de legume, brânză fontina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de primăvară cu mazăre și dovlecei, Risotto De Primăvară Cu Dovlecei Și Mazăre, și Risotto De Primăvară Cu Mazăre Și Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați uleiul de măsline și jumătate de unt într-o cratiță cu fund greu și încălziți până la sfârâit la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi orezul complet cu amestecul de ulei. Gatiti inca 3 minute, amestecand des.
Adăugați vinul în oală, amestecați pentru a amesteca și continuați să gătiți la foc mediu până când vinul a fost absorbit.
Adăugați o lingură de bulion cald și continuați să gătiți, amestecând constant. Pe măsură ce fiecare adaos de bulion a fost absorbit, adăugați altul, amestecând constant până când orezul este doar ușor ferm la mușcătură, aproximativ 20 de minute.
Cu ultima adăugare de bulion, adăugați mazărea, șunca, brânza Fontina, coaja de lămâie și busuiocul. Se amestecă pentru a se amesteca și se condimentează cu sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute, apoi scoateti-l de pe foc. Se amestecă restul de 2 linguri de unt și brânza Fontina și se amestecă până când brânza s-a topit complet în orez. Risotto ar trebui să aibă o consistență cremoasă care se așează pe o farfurie atunci când este lingură. Dacă nu, subțiați cu bulion suplimentar sau apă până când se atinge consistența cremoasă.
Serviți imediat pe plăci fierbinți.