Risotto cu mazăre de primăvară, șuncă și brânză Fontina

Risotto cu mazăre de primăvară, șuncă și brânză Fontina
Rețeta Risotto cu mazăre de primăvară, șuncă și brânză Fontina este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 661 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, bulion de legume, brânză fontina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de primăvară cu mazăre și dovlecei, Risotto De Primăvară Cu Dovlecei Și Mazăre, și Risotto De Primăvară Cu Mazăre Și Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul de măsline și jumătate de unt într-o cratiță cu fund greu și încălziți până la sfârâit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi orezul complet cu amestecul de ulei. Gatiti inca 3 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați vinul în oală, amestecați pentru a amesteca și continuați să gătiți la foc mediu până când vinul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați o lingură de bulion cald și continuați să gătiți, amestecând constant. Pe măsură ce fiecare adaos de bulion a fost absorbit, adăugați altul, amestecând constant până când orezul este doar ușor ferm la mușcătură, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Cu ultima adăugare de bulion, adăugați mazărea, șunca, brânza Fontina, coaja de lămâie și busuiocul. Se amestecă pentru a se amesteca și se condimentează cu sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute, apoi scoateti-l de pe foc. Se amestecă restul de 2 linguri de unt și brânza Fontina și se amestecă până când brânza s-a topit complet în orez. Risotto ar trebui să aibă o consistență cremoasă care se așează pe o farfurie atunci când este lingură. Dacă nu, subțiați cu bulion suplimentar sau apă până când se atinge consistența cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză FontinaBrânză Fontina
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Serviți imediat pe plăci fierbinți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista