Risotto cu mazăre de primăvară, șuncă și brânză Fontina

Risotto cu mazăre de primăvară, șuncă și brânză Fontina
Rețeta Risotto cu mazăre de primăvară, șuncă și brânză Fontina este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4. O porție conține 661 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, bulion de legume, brânză fontina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 116 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de primăvară cu mazăre și dovlecei, Risotto De Primăvară Cu Dovlecei Și Mazăre, și Risotto De Primăvară Cu Mazăre Și Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul de măsline și jumătate de unt într-o cratiță cu fund greu și încălziți până la sfârâit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Adăugați ceapa și gătiți până devine translucidă, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
3
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi orezul complet cu amestecul de ulei. Gatiti inca 3 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați vinul în oală, amestecați pentru a amesteca și continuați să gătiți la foc mediu până când vinul a fost absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați o lingură de bulion cald și continuați să gătiți, amestecând constant. Pe măsură ce fiecare adaos de bulion a fost absorbit, adăugați altul, amestecând constant până când orezul este doar ușor ferm la mușcătură, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Cu ultima adăugare de bulion, adăugați mazărea, șunca, brânza Fontina, coaja de lămâie și busuiocul. Se amestecă pentru a se amesteca și se condimentează cu sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute, apoi scoateti-l de pe foc. Se amestecă restul de 2 linguri de unt și brânza Fontina și se amestecă până când brânza s-a topit complet în orez. Risotto ar trebui să aibă o consistență cremoasă care se așează pe o farfurie atunci când este lingură. Dacă nu, subțiați cu bulion suplimentar sau apă până când se atinge consistența cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză FontinaBrânză Fontina
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Serviți imediat pe plăci fierbinți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista