Risotto cu lămâie și mazăre

Risotto cu lămâie și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați risotto cu lămâie și mazăre. Această rețetă servește 2 și costă 2,85 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 484 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 161 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de parmezan, stoc de legume, petit pois și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Risotto De Pean Și Lămâie, Scoici arse cu Risotto de mazăre dulce, lămâie și tarhon, și Risotto de mazăre.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu, apoi prăjiți orezul, amestecând continuu, timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați 1 lingură de bulion fierbinte și amestecați până se absoarbe. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Adăugați restul de stoc, câte o lingură la un moment dat, până când orezul este aproape gătit și stocul este absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se amestecă mazărea, se gătește 3-5 minute, apoi se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați brânza, sucul de lămâie și condimentele, apoi amestecați. Se împrăștie cu coaja de lămâie, apoi se servește imediat, cu parmezan ras în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Risotto în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista