Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, Risotto cu dovleac, Pancetta și brânză Jack ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 472 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, brânză monterey jack de 2 inci, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto De Dovleac Cu Pancettan Și Pecorino, Risotto de dovleac cu Pancetta crocantă, și Risotto de dovleac cu Pancetta crocantă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați dovleceii pe o tigaie antiaderentă cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Suc De Fructe
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți la 475 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se după 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați bulionul, apa, vinul și tarhonul într-o cratiță; aduceți la foc mic. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Bulion
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Gătiți pancetta într-un cuptor olandez mare, rezistent la cuptor, la foc mediu-mare, până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Scoateți pancetta din tigaie; se scurge pe un prosop de hârtie. Aruncați picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
8
Adăugați ceapa și uleiul în tigaie; saut 10 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
10
Adăugați orez în tigaie; saut 1 minut. Se amestecă amestecul de bulion; se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic, neacoperit, timp de 10 minute. (Nu amestecați; orezul va avea o consistență lichidă similară cu tocană.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 325 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Scoateți din cuptor. Se amestecă dovleceii, pancetta, brânza, sarea și piperul. Acoperiți cu o cârpă curată; lăsați să stea 10 minute (orezul va continua să gătească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Brânză
Piper
Suc De Fructe
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
14
Garnisiți cu crenguțe de tarhon, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
15
Vin Perfect: Clos du Val Chardonnay 2001 (Carneros, CA), $ acest chardonnay are arome rafinate care amintesc de cremă, caramel, tarte cu mere și miere. Există un indiciu de stejar, dar vinul nu este superbuttery, oaky sau toasty. Acest vin este completat de savoarea orezului și dulceața dovlecelului.