Risotto cu creveți și sparanghel

Risotto cu creveți și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 273 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto de creveți și sparanghel, Risotto cu creveți și sparanghel, și Risotto de creveți greci și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții și devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Aduceți 6 1/2 căni de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță de 3 1/2 litru.
Adăugați bucăți de sparanghel și gătiți 4 minute.
Îndepărtați sparanghelul cu o lingură pliată și puneți-l deoparte, rezervând bulionul în tigaie la foc mic pentru a se încălzi.
Sotati ceapa taiata cubulete in ulei incins intr-un cuptor mare olandez la foc mediu 6 minute sau pana cand este frageda si aurie.
Adăugați 1 1/2 cesti de orez și gătiți, amestecând constant, 2 minute. Reduceți căldura la mediu; adăugați 1 cană rezervată bulion fierbinte de sparanghel. Gatiti, amestecand constant, pana cand lichidul este absorbit.
Repetați procedura cu bulionul fierbinte rămas, 1/2 cană la un moment dat (timpul de gătire este de aproximativ 20 de minute).
Adăugați bucăți de creveți și sparanghel și gătiți, amestecând constant, 3 minute sau doar până când creveții devin roz.
Se ia de pe foc; se amestecă sare și piper.