Risotto cu creveți și sparanghel
Rețeta Risotto cu creveți și sparanghel ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,69 USD pe porție. Acest fel principal are 411 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați vermut, parmezan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto de creveți și sparanghel, Risotto grecesc de creveți și sparanghel, și Risotto Lemony cu sparanghel și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Gatiti sparanghelul in apa clocotita timp de 3 minute sau pana cand este crocant.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați orez; gatiti 3 minute, amestecand constant. Se amestecă 1 cană bulion; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand frecvent. Se amestecă 1/2 cană bulion, vermut și sare.
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană odată, amestecând frecvent până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute).
Adăugați sparanghel și creveți; gatiti 4 minute. Se amestecă brânza și ingredientele rămase.