Risotto cu bacon, praz și măsline spaniole este un fel principal mediteranean. Această rețetă face 4 porții cu 593 de calorii , 19 g de proteine și 17 g de grăsime fiecare. Pentru 1,97 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați orez arborio, praz, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , care este solid. Încercați Cod cu năut, praz, varză varză și roșii cherry prăjite , salată de paste cu sfeclă prăjită și praz și unt cu trufe, praz și empanada de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la fierbere într-o cratiță medie. Reduceți căldura, astfel încât bulionul să rămână la o fierbere constantă. Într-o tigaie mare și adâncă, gătiți baconul la foc mediu până se rumenește și devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați fâșii de slănină cu o lingură cu fantă pe un prosop de hârtie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Se toarnă toate, cu excepția 1 lingură de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
4
Adăugați prazul în tigaie; gătiți 5 minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și orezul; gătiți 1 minut, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Folosind o oală mare, transferați aproximativ 1 cană de bulion fiert în amestecul de orez. Gatiti pana se absoarbe cea mai mare parte din lichid, amestecand din cand in cand. Continuați să adăugați bulion câte o oală, până când orezul este ușor ferm la mușcătură, 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional și menținând amestecul de orez la fiert constant. Se amestecă măsline, roșii uscate la soare, dacă se dorește, și slănină rezervată; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Adăugați sare și piper după gust, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
9
Transferați în patru boluri de servire puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat