Riscă-L Pe Piept

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să riscați pe piept. Această rețetă prietenoasă fără lactate și FODMAP servește 8 și costă $2.54 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 27 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de supă de ceapă, vin, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Riscul Farkle, Care este riscul de cancer mamar, și Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Se amestecă ketchup-ul, ghimbirul, amestecul de supă de ceapă uscată, zahărul brun și vinul roșu într-un castron și se amestecă până se dizolvă zahărul brun.
Așezați pieptul într-o tigaie de aluminiu de unică folosință și turnați sosul peste piept. Sigilați tigaia cu un capac din folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 4 ore.