Rio Grande RUB Fripturi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile Rio Grande Rub. Această rețetă servește 4 și costă 7,07 USD pe porție. O porție conține 1232 calorii, 69G de proteine, și 78g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți pătrate de pâine de porumb și brânză crăpate, salată mexicană, roșii coapte de viță de vie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Rio Grande Quesadillas, și Burritos Grande pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Lăsați fripturile să se odihnească de la frigider pentru câteva minute pentru a lua frigul.
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul electric interior la foc mare.
Combinați ingredientele de frecare a condimentelor: Ancho chile, chimen, coriandru și cayenne. Frecați amestecul de condimente în fripturi.
Înveliți ceapa roșie feliată cu un strop de ulei. Condimentează cu sare și piper.
Fripturi la grătar și felii de ceapă 5 minute pe fiecare parte.
Lăsați carnea să stea 5 minute pentru ca sucurile să se redistribuie. Condimentează fripturile cu sare. Sus cu inele separate de ceapă roșie la grătar.
Se servește cu pâine de porumb crăpată fierbinte și pătrate de brânză și salată mexicană.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci cu unt. Se amestecă brânza, porumbul și scallions în aluat de brioșă de porumb amestecat ambalat.
Se toarnă aluatul în vasul de copt și se coace la 400 de grade F până la auriu, 15 până la 18 minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.