Rigatoni În Stil Rustic
Rigatoni în stil rustic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 926 calorii. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei ușor, de gătit, rigatoni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Gătitul țării din Italia": Rigatoni cu conopidă, Rigatoni În Stil Amatriciana, și Rigatoni Și Cârnați La Cuptor, În Stil Toscan.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați cârnații și gătiți, întorcând, până se rumenesc și fierte, aproximativ 10 minute.
Scoate. Când cârnații sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-l în felii.
Puneți usturoiul și bulionul în tigaie și aduceți la foc mic.
Adăugați escarola, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă ușor cârnații, fasolea, parmezanul, sarea și piperul și se fierbe 1 minut mai mult.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele până când sunt gata, aproximativ 14 minute.
Se scurge și se aruncă cu sosul.
Se servește cu parmezan suplimentar.
Cele mai bune fasole: multe fasole conservate sunt prea fierte în timpul procesării până la punctul de ciuperci. Constatăm, totuși, că compania Goya oferă în mod constant o fasole fermă frumoasă, care rezistă la reîncălzire fără a se destrăma.
Recomandare de vin: această pastă simplă în stil rustic va fi chiar acasă cu un roșu rustic din Italia. Alegeți un Salice Salentino plin de arome, dar surprinzător de ieftin, din Apulia, călcâiul fierbinte și însorit al cizmei italiene.