Rigatoni proaspeți cu Marinara și friptură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni proaspeți cu Marinaran și friptură. Această rețetă servește 2 și costă 5,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 1502 calorii. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de usturoi, friptură de umeraș, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Sos Marinara Proaspăt, Rigatoni Cu Cârnați, Mazăre Și Ricotta Proaspătă, și Rigatoni cu carpa de porc si Ricotta proaspata.
Instrucțiuni
Poziționați suportul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Se usucă carnea de vită cu un prosop de hârtie și se condimentează generos pe toate părțile cu sare și piper.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mare până la fumat.
Așezați friptura în tigaie și gătiți până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți și transferați la cuptor. Prăjiți până când friptura înregistrează 125 de la 130 de la 130 de minute pe un termometru cu citire instantanee, 4 până la 6 minute.
Scoateți friptura pe o tăietură, acoperiți-o ușor cu folie și lăsați-o deoparte.
Combinați morcovul, ceapa și usturoiul într-un castron de robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt, răzuind părțile laterale după cum este necesar (aproximativ 20 de impulsuri de o secundă). Alternativ, tocați mărunt cu un cuțit sau grătar pe o răzătoare de cutie.
Încălziți uleiul de măsline într-un saut cu fețe înalte, la foc mediu, până la sclipire.
Adăugați legume și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se gătește până se înmoaie și parfumat, amestecând des, timp de aproximativ 8 minute.
Adăugați sosul de roșii și cana de apă. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, reducând timpul de gătit cu un minut (pastele ar trebui să fie totuși scurte de al dente).
Adăugați pastele în sos și, păstrând oala încă la foc mic, aruncați ușor pastele și sosul împreună până când cea mai mare parte a sosului este absorbită, fundul tigaiei este aproape uscat și pastele sunt complet fierte.
Se toarnă pastele într-un vas de servit și se acoperă cu parmezan ras. Tăiați subțire friptura și aranjați-o deasupra.