Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni proaspeți cu Marinaran și friptură. Această rețetă servește 2 și costă 5,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 1502 calorii. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de usturoi, friptură de umeraș, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Sos Marinara Proaspăt, Rigatoni Cu Cârnați, Mazăre Și Ricotta Proaspătă, și Rigatoni cu carpa de porc si Ricotta proaspata.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se usucă carnea de vită cu un prosop de hârtie și se condimentează generos pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați friptura în tigaie și gătiți până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți și transferați la cuptor. Prăjiți până când friptura înregistrează 125 de la 130 de la 130 de minute pe un termometru cu citire instantanee, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Scoateți friptura pe o tăietură, acoperiți-o ușor cu folie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
6
Combinați morcovul, ceapa și usturoiul într-un castron de robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt, răzuind părțile laterale după cum este necesar (aproximativ 20 de impulsuri de o secundă). Alternativ, tocați mărunt cu un cuțit sau grătar pe o răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cutie Răzătoare
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încălziți uleiul de măsline într-un saut cu fețe înalte, la foc mediu, până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Adăugați legume și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se gătește până se înmoaie și parfumat, amestecând des, timp de aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați sosul de roșii și cana de apă. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, reducând timpul de gătit cu un minut (pastele ar trebui să fie totuși scurte de al dente).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Adăugați pastele în sos și, păstrând oala încă la foc mic, aruncați ușor pastele și sosul împreună până când cea mai mare parte a sosului este absorbită, fundul tigaiei este aproape uscat și pastele sunt complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
12
Se toarnă pastele într-un vas de servit și se acoperă cu parmezan ras. Tăiați subțire friptura și aranjați-o deasupra.