Rigatoni proaspeți cu Marinara și friptură

Rigatoni proaspeți cu Marinara și friptură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni proaspeți cu Marinaran și friptură. Această rețetă servește 2 și costă 5,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 1502 calorii. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de usturoi, friptură de umeraș, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Sos Marinara Proaspăt, Rigatoni Cu Cârnați, Mazăre Și Ricotta Proaspătă, și Rigatoni cu carpa de porc si Ricotta proaspata.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se usucă carnea de vită cu un prosop de hârtie și se condimentează generos pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați friptura în tigaie și gătiți până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți și transferați la cuptor. Prăjiți până când friptura înregistrează 125 de la 130 de la 130 de minute pe un termometru cu citire instantanee, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți friptura pe o tăietură, acoperiți-o ușor cu folie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Combinați morcovul, ceapa și usturoiul într-un castron de robot de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt, răzuind părțile laterale după cum este necesar (aproximativ 20 de impulsuri de o secundă). Alternativ, tocați mărunt cu un cuțit sau grătar pe o răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Încălziți uleiul de măsline într-un saut cu fețe înalte, la foc mediu, până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Adăugați legume și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se gătește până se înmoaie și parfumat, amestecând des, timp de aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați sosul de roșii și cana de apă. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, reducând timpul de gătit cu un minut (pastele ar trebui să fie totuși scurte de al dente).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați pastele în sos și, păstrând oala încă la foc mic, aruncați ușor pastele și sosul împreună până când cea mai mare parte a sosului este absorbită, fundul tigaiei este aproape uscat și pastele sunt complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se toarnă pastele într-un vas de servit și se acoperă cu parmezan ras. Tăiați subțire friptura și aranjați-o deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista