Rigatoni cu vinete, ardei și roșii este un vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 381 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, paste rigatoni, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Rigatoni Cu Roșii, Vinete Și Ardei Roșii, Rigatoni cu vinete si rosii Sotate, și Rigatoni cu roșii dulci, vinete și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti vinetele cubulete in uleiul incins, amestecand frecvent, pana se rumenesc usor, aproximativ 10 minute. Se amestecă ardeiul roșu și usturoiul; condimentează cu sare și piper. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă roșiile tocate și se aduce la foc mic; condimentează cu cimbru proaspăt, sare și piper. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când roșiile s-au redus ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; amestecați rigatoni și gătiți descoperit, amestecând ocazional, până când este fraged, dar încă ferm la mușcătură, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți și reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Amestecați amestecul de vinete în paste împreună cu busuiocul și măslinele. Puneți sosul de roșii deasupra pentru a servi.