Rigatoni cu Pesto verde de măsline-migdale și brânză Asiago
Rigatoni cu Pesto verde de măsline-migdale și brânză Asiago este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 430 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale, cățel de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tapenadă de anghinare și măsline verzi cu Asiago, Paste cu Pesto verde de măsline, și Răspândire De Măsline Verzi Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele, rezervând 6 linguri de lichid de gătit.
Așezați măsline, migdale feliate, frunze de pătrunjel cu frunze plate, piper negru și usturoi într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până când este tocat grosier. Cu procesorul pornit, adăugați 2 linguri de apă și 1 linguriță de oțet prin jgheabul alimentar, procesând până când amestecul este tocat mărunt.
Combinați pastele, 1/4 cană de lichid de gătit rezervat și amestecul de măsline într-un castron mare; aruncați bine.
Adăugați suficient din restul de 2 linguri de lichid de gătit pentru a face amestecul de paste umed, aruncând bine pentru a acoperi.