Rigatoni cu Pesto verde de măsline-migdale și brânză Asiago

Rigatoni cu Pesto verde de măsline-migdale și brânză Asiago
Rigatoni cu Pesto verde de măsline-migdale și brânză Asiago este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 430 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale, cățel de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tapenadă de anghinare și măsline verzi cu Asiago, Paste cu Pesto verde de măsline, și Răspândire De Măsline Verzi Și Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Scurgeți pastele, rezervând 6 linguri de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Așezați măsline, migdale feliate, frunze de pătrunjel cu frunze plate, piper negru și usturoi într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până când este tocat grosier. Cu procesorul pornit, adăugați 2 linguri de apă și 1 linguriță de oțet prin jgheabul alimentar, procesând până când amestecul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Migdale FeliateMigdale Feliate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Combinați pastele, 1/4 cană de lichid de gătit rezervat și amestecul de măsline într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați suficient din restul de 2 linguri de lichid de gătit pentru a face amestecul de paste umed, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista