Rigatoni cu cârnați italieni și Broccoli rabe ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1226 calorii, 46G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cârnați, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 95%. Rețete similare includ Cina in seara asta: Rigatoni coapte cu cârnați italieni și Broccoli rabe, Rigatoni cu cârnați și Broccoli Rabe, și Rigatoni La Cuptor Cu Cârnați Și Broccoli Rabe.
Instrucțiuni
1
Pregătiți pastele rigatoni conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
2
Se scurge, se lasă deoparte și se menține cald.
3
Într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați usturoi. Maro ușor. Apoi adăugați cârnați; rumeniti bine si scoateti-le din tigaie. Apoi adăugați broccoli rabe. Se amestecă vinul alb, slăbind orice bucăți rumenite de cârnați și usturoi pe fundul tigaiei (deglazați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Vin Alb
Cârnați
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă bulionul de pui și se acoperă. Gatiti pana cand broccoli rabe este fraged (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Stoc De Pui
6
Întoarceți cârnații în tigaie și scoateți-i de pe foc. Condimentează cu sare kosher și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare Kosher
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați rigatoni în tigaie; aruncați bine. Se acoperă cu parmezan ras.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.