Rigatoni cremoși cu pui și ciuperci

Rigatoni cremoși cu pui și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni cremoși cu pui și ciuperci. Această rețetă servește 6 și costă 3,08 USD pe porție. O porție conține 738 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de ciuperci skin-on, cremini, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni cremoși cu ciuperci Portobello și spanac, Pui și ciuperci cu Rigatoni, și Parmezan Ușor Cremos Rigatoni (Rigatoni Alla Panna) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați puiul într-o tigaie mare pentru cuptor, frecați ambele părți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați generos pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Așezați tigaia în cuptor și prăjiți până când puiul este gătit și s-au format bucăți maronii aurii pe fundul tigaiei, aproximativ 35 de minute.În timp ce puiul se prăjește, pregătiți pastele și restul ingredientelor. Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. Curățați, tăiați și sfărâmați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Tăiați șalota în zaruri mici. Se toacă fin usturoiul. Radeți brânza pe găurile fine ale unei răzătoare de cutie (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană). Puneți toate ingredientele deoparte.Când puiul este gata, transferați-l pe o tăietură pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
5
Așezați tigaia la foc mediu-mare, lăsând în ea bucăți de grăsime sau rumenite și adăugați ciupercile rezervate (aveți grijă în timp ce manipulați tigaia fierbinte). Gatiti, amestecand rar, pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.Între timp, gătiți pastele și pregătiți puiul. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului sau pana cand sunt al dente. Rezervați 3/4 cană din apa de gătit și scurgeți; puneți deoparte pastele scurse și apa de gătit și rezervați oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți carnea de pui din oase și aruncați pielea, cartilajul și grăsimea. Se toacă carnea în bucăți de mușcătură și se lasă deoparte.Când ciupercile sunt gata, adăugați în tigaie lingura rămasă de ulei, șalota rezervată, sarea măsurată și piperul măsurat și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați usturoiul rezervat și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați vinul, răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei și fierbeți până când vinul este aproape complet redus, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați bulionul sau bulionul, smântâna și 1/4 cană de apă de gătit pentru paste, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când sosul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 6 minute.Puneți pastele în oala rezervată și puneți-le la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați sosul de smântână, puiul mărunțit și brânza rasă și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand branza s-a topit si sosul s-a ingrosat usor (va fi slab, dar se va ingrosa mai mult pe masura ce sta), adaugand mai multa apa rezervata pastelor dupa cum este necesar, aproximativ 2 minute. Gustați, condimentați cu sare și piper, dacă este necesar, și serviți imediat cu parmezan suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista