Rigatoni cremoși cu pui și ciuperci

Rigatoni cremoși cu pui și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rigatoni cremoși cu pui și ciuperci. Această rețetă servește 6 și costă 3,08 USD pe porție. O porție conține 738 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de ciuperci skin-on, cremini, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni cremoși cu ciuperci Portobello și spanac, Pui și ciuperci cu Rigatoni, și Parmezan Ușor Cremos Rigatoni (Rigatoni Alla Panna) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați puiul într-o tigaie mare pentru cuptor, frecați ambele părți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați generos pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Așezați tigaia în cuptor și prăjiți până când puiul este gătit și s-au format bucăți maronii aurii pe fundul tigaiei, aproximativ 35 de minute.În timp ce puiul se prăjește, pregătiți pastele și restul ingredientelor. Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. Curățați, tăiați și sfărâmați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Tăiați șalota în zaruri mici. Se toacă fin usturoiul. Radeți brânza pe găurile fine ale unei răzătoare de cutie (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană). Puneți toate ingredientele deoparte.Când puiul este gata, transferați-l pe o tăietură pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
5
Așezați tigaia la foc mediu-mare, lăsând în ea bucăți de grăsime sau rumenite și adăugați ciupercile rezervate (aveți grijă în timp ce manipulați tigaia fierbinte). Gatiti, amestecand rar, pana se rumeneste, aproximativ 8 minute.Între timp, gătiți pastele și pregătiți puiul. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului sau pana cand sunt al dente. Rezervați 3/4 cană din apa de gătit și scurgeți; puneți deoparte pastele scurse și apa de gătit și rezervați oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți carnea de pui din oase și aruncați pielea, cartilajul și grăsimea. Se toacă carnea în bucăți de mușcătură și se lasă deoparte.Când ciupercile sunt gata, adăugați în tigaie lingura rămasă de ulei, șalota rezervată, sarea măsurată și piperul măsurat și gătiți, amestecând ocazional, până când șalotele se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul rezervat și gătiți până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați vinul, răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei și fierbeți până când vinul este aproape complet redus, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați bulionul sau bulionul, smântâna și 1/4 cană de apă de gătit pentru paste, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când sosul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 6 minute.Puneți pastele în oala rezervată și puneți-le la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați sosul de smântână, puiul mărunțit și brânza rasă și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand branza s-a topit si sosul s-a ingrosat usor (va fi slab, dar se va ingrosa mai mult pe masura ce sta), adaugand mai multa apa rezervata pastelor dupa cum este necesar, aproximativ 2 minute. Gustați, condimentați cu sare și piper, dacă este necesar, și serviți imediat cu parmezan suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista