Riesling pere fiert cu crema de Cardamom
Riesling pere fiert cu crema de Cardamom este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție conține 857 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cardamom măcinat, zahăr superfin, riesling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pere fierte cu cremă de Cardamom, Tort de lapte cu pere de Riesling, și Tort de lapte cu pere de Riesling.
Instrucțiuni
Se toarnă Riesling-ul într-o cratiță medie și se amestecă zahărul până se dizolvă.
Cojiți perele, lăsând tulpina intactă, dacă este prezentă.
Scoateți capătul inferior al tulpinii cu un mic baller de pepene galben și continuați să scoateți în pere pentru a îndepărta miezul.
Așezați perele chiar în amestecul Riesling (lichid de braconaj) după ce sunt decojite și miez pentru a preveni decolorarea acestora. (Aciditatea vinului îi împiedică să se rumenească).
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi perele.
Pentru a menține perele scufundate în lichidul de braconaj, tăiați un cerc de hârtie pergament de dimensiunea tigaiei și așezați-vă pe suprafața lichidului.
Așezați o farfurie mică deasupra hârtiei pentru a vă asigura că perele sunt complet scufundate. Gatiti perele la foc mediu-mare, doar pana cand lichidul ajunge la fierbere. Reduceți căldura la minim și bateți perele până când sunt doar moi. Perele ar trebui să fie suficient de fragede pentru a străpunge cu un cuțit. Acest lucru durează aproximativ 20 până la 25 de minute pentru perele medii coapte, dar acest lucru poate varia în funcție de mărimea, varietatea și maturitatea perei.
Scoateți tigaia de pe foc și răciți fructele complet în lichidul de braconaj. Refrigerați fructele în lichid într-un recipient sigilat până când sunt gata de servit. (Fructul se va menține timp de 4 până la 5 zile, cu cât fructul este păstrat mai mult în lichidul de braconaj, cu atât aroma este mai completă).
Se toarnă aproximativ jumătate din lichidul de braconaj într-o tigaie și se aduce la fierbere la foc mare. Continuați să gătiți și să reduceți până când lichidul devine siropos și despre consistența mierei.
Între timp, bateți smântâna împreună cu zahărul și cardamomul până când crema ține doar vârfuri moi. La frigider până este gata de servit.
Pentru a servi, așezați o pere într-un castron sau pe o farfurie.
Stropiți cu sirop Riesling redus și garnisiți cu o păpușă de frișcă.