Riesling pere fiert cu crema de Cardamom

Riesling pere fiert cu crema de Cardamom
Riesling pere fiert cu crema de Cardamom este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. O porție conține 857 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cardamom măcinat, zahăr superfin, riesling și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pere fierte cu cremă de Cardamom, Tort de lapte cu pere de Riesling, și Tort de lapte cu pere de Riesling.

Instrucțiuni

1
Se toarnă Riesling-ul într-o cratiță medie și se amestecă zahărul până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Cojiți perele, lăsând tulpina intactă, dacă este prezentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Scoateți capătul inferior al tulpinii cu un mic baller de pepene galben și continuați să scoateți în pere pentru a îndepărta miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
4
Așezați perele chiar în amestecul Riesling (lichid de braconaj) după ce sunt decojite și miez pentru a preveni decolorarea acestora. (Aciditatea vinului îi împiedică să se rumenească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Pentru a menține perele scufundate în lichidul de braconaj, tăiați un cerc de hârtie pergament de dimensiunea tigaiei și așezați-vă pe suprafața lichidului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Așezați o farfurie mică deasupra hârtiei pentru a vă asigura că perele sunt complet scufundate. Gatiti perele la foc mediu-mare, doar pana cand lichidul ajunge la fierbere. Reduceți căldura la minim și bateți perele până când sunt doar moi. Perele ar trebui să fie suficient de fragede pentru a străpunge cu un cuțit. Acest lucru durează aproximativ 20 până la 25 de minute pentru perele medii coapte, dar acest lucru poate varia în funcție de mărimea, varietatea și maturitatea perei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Scoateți tigaia de pe foc și răciți fructele complet în lichidul de braconaj. Refrigerați fructele în lichid într-un recipient sigilat până când sunt gata de servit. (Fructul se va menține timp de 4 până la 5 zile, cu cât fructul este păstrat mai mult în lichidul de braconaj, cu atât aroma este mai completă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă aproximativ jumătate din lichidul de braconaj într-o tigaie și se aduce la fierbere la foc mare. Continuați să gătiți și să reduceți până când lichidul devine siropos și despre consistența mierei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Între timp, bateți smântâna împreună cu zahărul și cardamomul până când crema ține doar vârfuri moi. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
11
Pentru a servi, așezați o pere într-un castron sau pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Stropiți cu sirop Riesling redus și garnisiți cu o păpușă de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
RieslingRiesling
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista