Ridicol De Ușor De Legume Gumbo

Ridicol De Ușor De Legume Gumbo
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Gumbo de legume ridicol de ușor ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 279 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, bulion de legume, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa granulată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tocană de linte și legume ridicol de ușoară, Lasagna Ridicol De Ușoară, și Ridicol De Ușor Naan.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală antiaderentă și sotati ceapa, piperul și țelina la foc mediu până când sunt complet dezghețate (dacă sunt congelate) și înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția pulberii de fișier și a sării de hickory. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 40 de minute, adăugând apă suplimentară, după cum este necesar, pentru a forma o tocană groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
3
Adăugați praf de fișier și sare afumată și reglați condimentele după cum este necesar, adăugând sare și sos fierbinte după gust chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Serviți singur sau peste orez sau alte cereale cu sos fierbinte suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Revista