Ridichi Trei Moduri
Ridichi trei moduri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, șalotă, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ridichi 3 moduri (: sandvișuri de ridiche, salată și unt de ierburi), Ridichi Cu Ulei De Măsline, și Ridichi Murate.
Instrucțiuni
Preîncălziți o baie de apă la 18
Într-un castron mediu, condimentați o treime din ridichi cu sare și piper alb.
Transferați-le într-o pungă de ambalare în vid de 1 galon, aranjându-le într-un singur strat și sigilați în vid. Scufundați punga în baia de apă și gătiți la 181 timp de 20 de minute. Umpleți un castron cu apă cu gheață.
Transferați punga în baia de gheață; lasa sa se raceasca.
Între timp, într-un castron, combinați coaja și sucul de lămâie cu coaja și sucul de portocale, șalota, zahărul și oțetul.
Bateți în 1 cană de ulei; condimentează cu sare și piper alb.
Într-o tigaie pentru grătar, încălziți un strat subțire de ulei.
Adăugați o treime din ridichi și gătiți la foc moderat, rotind, până se rumenesc și doar fragede, 7 minute; transferați în farfurii cu ridichile sous vide și ridichile proaspete rămase, stropiți cu vinaigreta, presărați sare și serviți.