Ridichi prăjite cu unt brun, lămâie și blaturi de ridiche

Ridichi prăjite cu unt brun, lămâie și blaturi de ridiche
Ridichile prăjite cu unt brun, lămâie și blaturi de ridiche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 101 calorii. Un amestec de unt, ridichi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ridichi Prăjite Cu Unt Brun, Lămâie Și Blaturi De Ridiche, Ridichi prăjite cu verdeață de ridiche, și Ridichi Prăjite Cu Verdeață De Ridiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o foaie mare de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Tăiați toate blaturile de ridiche verde,cu excepția a 1/2 inch;rezervați blaturile tăiate și clătiți-le bine,verificând dacă există nisip. Tăiați grosolan vârfurile de ridicheși lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De RidicheFrunze De Ridiche
4
Tăiați ridichile pe lungjumătate și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 1 1 / 2linguri de ulei de măsline și aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Așezați ridichi, tăiate cu fața în jos, pe foaia de copt pregătită; presărați ușorcu sare grunjoasă. Prăjiți până când ridichile suntcrisp-fraged, amestecând ocazional, aproximativ18 minute. Condimentează după gust cu mai multsare kosher grosieră, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
RidicheRidiche
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
căldură medie-mare.
8
Adăugați un vârf de sare grosieră în tigaie și gătiți până când untul crește, învârtind frecvent tigaia pentru a împiedica arderea solidelor din unt, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în stare proaspătăsuc de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați ridichile prăjite în bolul de servire încălzit și stropiți cu unt maroniu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se presara cu radishtops tocat și se servește.
12
Per porție: 101 calorii, 11 g grăsime, 0,4 g fibre
13
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista