Ridichi prăjite cu hamsii
Ridichi prăjite cu hamsii este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 88 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capere, usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ardei Prăjiți Cu Hamsii, Ardei Roșii Prăjiți Cu Hamsii Și Ulei De Măsline, și Conopidă prăjită cu lămâie și hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade spălați și uscați bine ridichile. Apoi tăiați-le în jumătăți sau sferturi. Deși le poți lăsa pe cele mici întregi. Scopul tău este bucăți uniforme de mușcătură.Aruncați ridichile cu caperele tocate, hamsiile, usturoiul, uleiul de măsline într-un castron de dimensiuni medii. Condimentează cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Întindeți amestecul pe o foaie de copt tapetată cu pergament, cât mai aproape de un singur strat.Prăjiți-le în treimea superioară a cuptorului timp de 30 de minute, amestecându-le o dată sau de două ori pentru a obține o colorare uniformă. Strângeți multă suc de lămâie peste fierbinte radiat chiar înainte de servire.