Ridichile murate sunt un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de daikon, zahăr, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ridichi Roșii Murate, Ridichi Murate, și Ridichi Murate Rapid.
Instrucțiuni
1
Într-un borcan de sticlă de dimensiuni de litru, cu un capac etanș sau într-un recipient mare de plastic resigilabil, combinați apa, zahărul și sarea; acoperiți și agitați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Adăugați oțetul împreună cu ridichile, daikonul și usturoiul. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ridiche Daikon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Scurgeți ridichile murate înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)