Ridichi Fierte
Ridichile fierte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 115 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, șalotă, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 12%. Încercați Ridichi înăbușite cu unt, Ridichi Înăbușite Cu Unt, și Ridichi înăbușite cu unt cu măcriș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ridichile într-o tigaie cu stoc, bucăți de unt, șobolani, zahăr, oțet, sare și piper. Acoperiți tigaia și aduceți la fierbere. Descoperiți tigaia și reduceți focul la mediu. Gătiti ridichile 10 până la 12 minute și dacă stocul nu a gătit, îndepărtați ridichile și gătiți până la 1/2 cană, aproximativ 2 minute.