Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dovleceii umpluți cu Ricotta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 45 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 89%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ricotta Umplute Squash, Ricotta Umplute Ghindă Squash, și Flori de dovleac umplute cu Ricotta.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tăiați capetele jumătăților de dovlecei și scoateți semințele și pulpa, lăsând aproximativ 1/2 inch pulpă pe piei. Într-o cratiță mare, aburiți jumătățile de dovlecei într-un abur de legume peste apă clocotită timp de aproximativ 5 minute, până când sunt fragede, dar ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scurgeți și plonjați imediat într-un castron mare umplut cu suficientă apă cu gheață pentru a acoperi. Se lasă să se răcească complet; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Topiți 1 lingură de unt într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti incet si amestecati ceapa si usturoiul pana cand ceapa este moale. Se amestecă spanacul și se gătește aproximativ 1 minut, până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Căpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Transferați amestecul de spanac într-un castron mediu și amestecați în brânză ricotta, ouă, parmezan, pătrunjel, sare, busuioc, oregano și piper. Umpleți jumătățile de dovlecei cu cantități uniforme de amestec și aranjați într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De Verjuic
6
Stropiți cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
7
Coaceți descoperit în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, până când umplutura este fierbinte și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Încălziți sosul de roșii într-o cratiță mică și lingurați dovlecelul la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm