Ricotta Proaspătă De Casă
Ricottanul proaspăt de casă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 248 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ricotta Proaspătă De Casă, Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light", și Brânză Ricotta Proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o sită mare cu un strat de pânză de brânză rezistentă (cu ochiuri fine) și așezați-o peste un castron mare.
Aduceți încet laptele, smântâna și sarea la fierbere într-o oală grea de 6 litri la foc moderat, amestecând ocazional pentru a preveni arderea.
Adăugați suc de lămâie, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând continuu, până când amestecul se coagulează, aproximativ 2 minute.
Se toarnă amestecul în sita căptușită și se lasă să se scurgă 1 oră. După aruncarea lichidului, răciți ricotta, acoperită; se va păstra la frigider 2 zile.