Ricotta Proaspătă De Casă

Ricotta Proaspătă De Casă
Ricottanul proaspăt de casă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 248 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ricotta Proaspătă De Casă, Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light", și Brânză Ricotta Proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o sită mare cu un strat de pânză de brânză rezistentă (cu ochiuri fine) și așezați-o peste un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
2
Aduceți încet laptele, smântâna și sarea la fierbere într-o oală grea de 6 litri la foc moderat, amestecând ocazional pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați suc de lămâie, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând continuu, până când amestecul se coagulează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
4
Se toarnă amestecul în sita căptușită și se lasă să se scurgă 1 oră. După aruncarea lichidului, răciți ricotta, acoperită; se va păstra la frigider 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista