Ricotta cu ierburi și Bruschetta de roșii
Herbed Ricottan și Bruschettan de roșii este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 27 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, cățel de usturoi, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Lemony Herbed Ricottan și Bruschetta de roșii prăjite, Bruschetta Ricotta Cu Ierburi, și Bruschetta de miere și roșii cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente; amestecați 1 lingură de pătrunjel.
Puneți felii de pâine pe grătar; grătați 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Frecați o parte a fiecărei felii de pâine cu părțile tăiate de usturoi. Aruncați usturoiul.
Ungeți uleiul uniform pe părțile frecate de usturoi ale feliilor de pâine.
Întindeți 1 1/2 lingurițe amestec de ricotta peste fiecare felie de pâine; topiți fiecare porție cu 1 felie de roșii.
Presărați sare și restul de 1 linguriță de pătrunjel uniform peste roșii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto