Ricotta Cheesecake Cu Migdale

Ricotta Cheesecake Cu Migdale
Această rețetă servește 8. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 403 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, extract de migdale, ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Endive cu Ricotta, migdale și stafide, Cireșe Cu Ricotta Și Migdale Prăjite, și Ricotta Cu Smochine Proaspete Și Migdale Dulci.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Întindeți migdalele atât pentru crustă, cât și pentru topping (1/4 cană plus 1/3 cană) pe o foaie de copt cu margini și coaceți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
3
Lasă să se răcească. Zdrobiți biscotti într-un robot de bucătărie; adăugați 1/4 cană de migdale prăjite și zahărul granulat și pulsați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie
BiscottiBiscotti
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
4
Adăugați untul și pulsul pentru a combina. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj Degete De Doamnă Moi (24 în Total) Lăsate întregi, Dar Tăiate Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie (opțional)Ambalaj Degete De Doamnă Moi (24 în Total) Lăsate întregi, Dar Tăiate Pentru A Se Potrivi Cu Tigaie (opțional)
5
Coaceți până la set, aproximativ 12 minute, apoi transferați într-un suport și lăsați să se răcească complet. Reduceți temperatura cuptorului la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
6
Între timp, faceți umplutura: bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană de zahăr granulat într-un bol mare cu un mixer la viteză mare până la palid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
7
Adăugați ricotta și bateți până se omogenizează, încă aproximativ 2 minute. Bateți în amaretto, extracte de vanilie și migdale și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Prin TortPrin Tort
24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja24 De Alune întregi, Prăjite și îndepărtate Coaja
(23)(23)
8
Puneți albușurile de ou și restul de 2 linguri de zahăr granulat într-un bol separat și bateți cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi (nu exagerați). Folosind o spatulă de cauciuc, pliați aproximativ o treime din albușurile de ou bătute în amestecul de ricotta, apoi pliați ușor restul până se combină. Răsturnați aluatul în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie
Zahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, OpționalZahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, Opțional
Prin TortPrin Tort
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
9
Coaceți până se umflă ușor și ușor auriu deasupra, aproximativ 1 oră, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
10
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească, 20 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi, apoi scoateți inelul cu formă de arc și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
11
Combinați zahărul și scorțișoara cofetarilor într-o sită cu ochiuri fine și praf peste cheesecake. Împrăștiați restul de 1/3 cană de migdale prăjite deasupra și praf din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Cu Lapte Bucăți De Caramel Englezesc, împărțiteCiocolată Cu Lapte Bucăți De Caramel Englezesc, împărțite
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Serviți la temperatura camerei. Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista