Ricotta Cheesecake

Ricotta Cheesecake
Ricotta Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de zahăr, scorțișoară, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Ricotta Cheesecake, Ricotta Cheesecake, și Ricotta Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați o tigaie de 9 inci sub formă de arc. Atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Așezați tigaia pe un pătrat de 12 inci de folie de aluminiu rezistentă. Modelați folia strâns în jurul bazei și la aproximativ 2 inci în sus pe părțile laterale ale tigaiei, astfel încât apa să nu se poată infiltra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul, făina și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un bol mare de amestecare, bateți ricotta până se omogenizează. Bateți ouăle, vanilia și coaja de lămâie până se omogenizează bine. (Pentru o textură mai fină, bateți ingredientele cu un mixer electric sau procesați-le într-un robot de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
5
Bateți ingredientele uscate doar până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Puneți tigaia într-o tigaie mare și puneți-o în cuptor. Turnați cu grijă apă fierbinte la o adâncime de 1 inch în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
7
Coaceți 1 oră sau până când partea superioară a tortului este aurie și o scobitoare introdusă la 2 centimetri de centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
8
Opriți cuptorul și sprijiniți ușa deschisă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați tortul să se răcească în cuptorul oprit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți tortul din cuptor și scoateți ambalajul foliei. Se răcește la temperatura camerei în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Se servește la temperatura camerei sau se dă la frigider și se servește ușor răcit. A se păstra acoperit cu un bol inversat la frigider până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista