Ricotta Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de zahăr, scorțișoară, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Ricotta Cheesecake, Ricotta Cheesecake, și Ricotta Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați o tigaie de 9 inci sub formă de arc. Atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Așezați tigaia pe un pătrat de 12 inci de folie de aluminiu rezistentă. Modelați folia strâns în jurul bazei și la aproximativ 2 inci în sus pe părțile laterale ale tigaiei, astfel încât apa să nu se poată infiltra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul, făina și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un bol mare de amestecare, bateți ricotta până se omogenizează. Bateți ouăle, vanilia și coaja de lămâie până se omogenizează bine. (Pentru o textură mai fină, bateți ingredientele cu un mixer electric sau procesați-le într-un robot de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Brânză Ricotta
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Procesor De Alimente
Bol De Amestecare
Bateti
5
Bateți ingredientele uscate doar până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Puneți tigaia într-o tigaie mare și puneți-o în cuptor. Turnați cu grijă apă fierbinte la o adâncime de 1 inch în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
7
Coaceți 1 oră sau până când partea superioară a tortului este aurie și o scobitoare introdusă la 2 centimetri de centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Opriți cuptorul și sprijiniți ușa deschisă ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați tortul să se răcească în cuptorul oprit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți tortul din cuptor și scoateți ambalajul foliei. Se răcește la temperatura camerei în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
11
Se servește la temperatura camerei sau se dă la frigider și se servește ușor răcit. A se păstra acoperit cu un bol inversat la frigider până la 3 zile.