Ribeye la grătar din Caraibe

Ribeye la grătar din Caraibe
Caribbean Grilled Ribeyes necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 812 calorii , 71 g de proteine și 50 g de grăsimi . Pentru 8,04 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de fripturi de carne de vită, piper habanero, ardei habanero și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și cetogenă . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83% , ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum supă de fasole neagră din Caraibe și cartofi dulci , Salată Cobb din Caraibe cu vinaigretă de ananas prăjită la foc și pulpe de pui din Caraibe .

Instrucțiuni

1
Pune primele șase ingrediente într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați fripturi; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Scurgeți și aruncați marinata. Fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu sau la grătar la 3-4 inch de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista