Ribeye la grătar din Caraibe

Caribbean Grilled Ribeyes necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 812 calorii , 71 g de proteine și 50 g de grăsimi . Pentru 8,04 USD per porție , această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de fripturi de carne de vită, piper habanero, ardei habanero și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și cetogenă . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83% , ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum supă de fasole neagră din Caraibe și cartofi dulci , Salată Cobb din Caraibe cu vinaigretă de ananas prăjită la foc și pulpe de pui din Caraibe .
Instrucțiuni
Pune primele șase ingrediente într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați fripturi; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Scurgeți și aruncați marinata. Fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu sau la grătar la 3-4 inch de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°).