Rib-Eye cu ananas și brânză albastră
Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 371 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei vegetal, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Blue Cheese Pineapple Cole Slaw, Burgeri cu brânză albastră cu ananas la grătar, și Burgeri de creveți Teriyaki cu Salsa de ananas la grătar, slănină și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sosul de soia într-un vas de copt puțin adânc. Bateți fripturile uscate cu prosoape de hârtie, așezați-le în vas și întoarceți-le pentru a acoperi în sosul de soia. Marinați la temperatura camerei timp de 2 ore, răsturnând fripturile la jumătatea drumului.Cu aproximativ 30 de minute înainte ca fripturile să fie gata, așezați ceapa și oțetul într-un castron mediu și amestecați pentru a se combina; pus deoparte.
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie din fontă la foc mare până când sclipesc (ar trebui să existe un strat subțire de ulei pe întreaga suprafață a tigaiei—adăugați mai mult dacă este necesar).Se usucă fripturile cu prosoape de hârtie și se așează cu grijă în tigaie. Gatiti netulburat pana cand fundul se rumeneste profund in pete, aproximativ 4 minute. Întoarceți fripturile, împărțiți untul deasupra fripturilor și gătiți timp de 1 minut.
Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a fripturilor înregistrează 125 F până la 130 F pentru mediu rar, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați fripturile pe o tăietură sau farfurii, condimentați cu sare și lăsați să se odihnească timp de 8 minute. Între timp, termină gustul.
Adăugați ananasul, brânza albastră, pătrunjelul și lingura rămasă de ulei în amestecul rezervat de ceapă-oțet, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina.
Serviți friptura acoperită cu gust.