Rhubarb Elderberry Crisp
Rhubarb elderberry Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 263 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, făină, boabe de soc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rhubarb Crisp, Rhubarb Crisp, și Rhubarb Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, 1/2 cană de zahăr și scorțișoară; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Puneți deoparte jumătate pentru topping.
Apăsați amestecul rămas de firimituri într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Sus cu rubarbă și fructe de pădure.
Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și zahărul rămas. Se amestecă treptat în apă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se presară cu amestecul de firimituri rezervat.
Coaceți la 350 de minute timp de 50-55 de minute sau până se rumenesc.