Rețetă Lasagnetti (cu năut, șuncă de Parma, salvie și smântână)

Rețetă Lasagnetti (cu năut, șuncă de Parma, salvie și smântână)
Rețeta Lasagnetti (cu năut, șuncă de Parma, salvie și smântână) este o fără gluten felul principal. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 846 calorii, 27G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șuncă de parma, unt, lasagnetti și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Năut Curry, Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), și Rețetă Indiană De Varză Condimentată Și Năut pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 19 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista