Rețetă de vânat în tigaie (cu afine, șalotă și vin roșu)

Rețetă de vânat în tigaie (cu afine, șalotă și vin roșu)
Rețeta de vânat în tigaie (cu afine, șalotă și vin roșu) este o fără gluten și primar felul principal. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 459 calorii. 84 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 49 minute. Un amestec de fructe de ienupăr, afine, vin robust și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma afinele, puteți urma acest fel principal cu Tarta de tei cu mure si afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu crustă de muștar cu șalotă și Rețetă de sos de vin, Tocană de vânat cu șalotă glazurată, și Rețetă de cuscus cu rețetă de ghimbir, șalotă și dovlecei.
DificultateMediu
Gata În49 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista