Rețetă De Varză De Usturoi Prăjită Și Salată De Quinoa Cu Afine

Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Rețetă de varză de usturoi prăjită și salată de Quinoa cu afine ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 719 calorii, 17g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, afine, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Food Republic are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de Quinoa cu cartofi dulci prăjiți, varză, afine uscate și ceapă roșie, Salată de quinoa Kale cu nuci, afine și Feta, și Salată prăjită de dovlecei și Quinoa cu afine și pansament Tahini cu arțar portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.Tapetați o tigaie cu margini cu hârtie pergament.
Așezați afine și usturoi pe tigaie și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline. Sare și piper. Prăjiți timp de 20 până la 25 de minute, până când merisoarele sunt încrețite. Se răcește ușor.Curățați și tocați usturoiul.
Combinați semințele de chia și apa și lăsați-le deoparte timp de 10 minute. (Săriți acest pas dacă utilizați ulei de măsline pentru pansament.) Într-un borcan mediu combinați gel de chia sau ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie, sirop de arțar, muștar, sare și piper. Se agită bine.
Se toarnă pansament peste kale și se masează. Lăsați kale să stea timp de 10 minute.
Adăugați quinoa, fenicul, nucile, ardeiul roșu, ceapa, merisoarele și usturoiul tocat. Aruncă. Gust. Dacă merisoarele dvs. sunt extrem de tarte, stropiți cu încă o linguriță sau două de sirop de arțar și aruncați din nou. (Nu doriți ca salata să fie dulce; aceasta este doar pentru a reduce tartness.) Mai multe rețete de salată de toamnă pe Food Republic:salată de andive cu sos cremos de nuci de pin și parmezan ras
Salată De Legume La Grătar Cu Vinetă De Unt Brun
Salată Prăjită De Pere, Feta, Năsturel Și Alune