Rețetă De Topire A Tonului Gruyincroyre

Rețetă De Topire A Tonului Gruyincroyre
Gruyul rețetă de topire a tonului este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 58G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 46 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este extraordinar. Încercați Rețeta De Topire A Tonului Eatingwell, Rețetă De Piei De Cartofi Topiți Cu Ton, și Melt Your Heart Ton Melt pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista