Rețetă De Supă De Halibut

Rețetă De Supă De Halibut
Halibut Chowder reteta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 16. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, morcovi, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă Italiană De Halibut, Supă De Halibut Cape Mudge, și Halibut și pudră de cartofi dulci.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista