Rețetă de somon cu scânduri de cedru cu sos de iaurt cu ierburi
Somon de cedru cu Rețetă de sos de iaurt cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 244 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, scândură de cedru, iaurt grecesc cu lapte integral și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Somon Cu Scânduri De Cedru Cu Sos De Mărar De Muștar, Somon cu scândură de cedru cu sos proaspăt de măcriș, și Rețetă de midii cu scânduri de cedru pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.