Rețetă De Pui Fript În Stil Spaniol
Rețeta de pui fript în stil spaniol ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 863 calorii, 55g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, boia de ardei, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Tigaie Fumurie În Stil Spaniol, Friptură de miel în stilul rețetei Bordeaux, și Pui spaniol și friptură de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Tăiați untul în bucăți mici și puneți-l într-un castron.
Adăugați boiaua, coaja de lămâie, oregano și usturoi și strângeți toate ingredientele împreună până când untul este moale și totul este bine încorporat. Condimentează untul cu sare și piper. Frecați untul pe toată pielea puiului și sub piele, dacă doriți.
Așezați pasărea într-o tigaie adâncă.
Stropiți puiul cu uleiul de măsline și introduceți-l în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute înainte de a întoarce cuptorul până la 375 buc.F. Nu uitați să ungeți puiul cu untul, dintre care unele se vor topi în tigaie, la fiecare 20 până la 30 de minute.Faceți legumele prăjite. Într-un castron mare, combinați toate legumele și înveliți bine în boia, oregano, sare și piper și uleiul de măsline.Odată ce puiul a gătit timp de 40 de minute, scoateți-l din cuptor și împrăștiați legumele în exterior. Acesta va fi un moment bun pentru a unge din nou pasărea și a acoperi toate legumele din picături. Puneți tigaia în cuptor și gătiți restul de 45 de minute. Dacă legumele arată ca și cum ar fi supracolorate, puneți o foaie de folie peste tigaie pentru ultimele 20 de minute de gătit.Când timpul a trecut, verificați dacă totul este gătit perfect, apoi scoateți puiul din tigaia de prăjire și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Păstrați legumele calde într-un cuptor mic. Sculptați și serviți cu legumele și toate picăturile minunate de tigaie.Încercați aceste rețete ușoare de pui pe Food Republic: Beer Can Chicken Recipe
Rețetă De Jumătate De Pui Cu Ghimbir-Usturoi
Reteta De Pui Prajit Cu Sos De Usturoi