Rețetă De Pui Fript În Stil Spaniol

Rețetă De Pui Fript În Stil Spaniol
Rețeta de pui fript în stil spaniol ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 863 calorii, 55g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, boia de ardei, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Tigaie Fumurie În Stil Spaniol, Friptură de miel în stilul rețetei Bordeaux, și Pui spaniol și friptură de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați untul în bucăți mici și puneți-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați boiaua, coaja de lămâie, oregano și usturoi și strângeți toate ingredientele împreună până când untul este moale și totul este bine încorporat. Condimentează untul cu sare și piper. Frecați untul pe toată pielea puiului și sub piele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați pasărea într-o tigaie adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Stropiți puiul cu uleiul de măsline și introduceți-l în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute înainte de a întoarce cuptorul până la 375 buc.F. Nu uitați să ungeți puiul cu untul, dintre care unele se vor topi în tigaie, la fiecare 20 până la 30 de minute.Faceți legumele prăjite. Într-un castron mare, combinați toate legumele și înveliți bine în boia, oregano, sare și piper și uleiul de măsline.Odată ce puiul a gătit timp de 40 de minute, scoateți-l din cuptor și împrăștiați legumele în exterior. Acesta va fi un moment bun pentru a unge din nou pasărea și a acoperi toate legumele din picături. Puneți tigaia în cuptor și gătiți restul de 45 de minute. Dacă legumele arată ca și cum ar fi supracolorate, puneți o foaie de folie peste tigaie pentru ultimele 20 de minute de gătit.Când timpul a trecut, verificați dacă totul este gătit perfect, apoi scoateți puiul din tigaia de prăjire și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute. Păstrați legumele calde într-un cuptor mic. Sculptați și serviți cu legumele și toate picăturile minunate de tigaie.Încercați aceste rețete ușoare de pui pe Food Republic: Beer Can Chicken Recipe
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Rețetă De Jumătate De Pui Cu Ghimbir-Usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
7
Reteta De Pui Prajit Cu Sos De Usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista