Rețetă De Creveți Afumați Și Grâu
Rețeta de creveți afumați și crupe ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 21 minute. O porție conține 94 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână roșii prune, creveți, grâu și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți și crupe fumurii, Creveți fumurii cu grâu cremos, și Gouda Grits cu creveți de unt maro fumuriu.
Instrucțiuni
Gatiti granulele conform instructiunilor pachetului. Se amestecă cheddarul.Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu până când este crocantă, 6 până la 8 minute.
Transferați pe o hârtie towellined placă.
Adăugați creveții și roșiile în tigaie și gătiți, aruncând ocazional, până când creveții sunt opaci pe tot parcursul, 3 până la 5 minute.Se amestecă scallions și slănină și se servește peste grâu.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.