Rețetă de ceviche Snapper cu ardei iute și ierburi
Rețeta Snapper Ceviche cu ardei iute și ierburi rețetă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 88 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ceapă, la 3 ardei iute serrano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Red Snapper Ceviche, Red Snapper Ceviche, și Ceviche Peruvian cu ardei iute Rocoto #VisitPeru pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.