Rețeta de Tilapia a belindei
Rețeta de Tilapia a belindei este o fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 24,51 USD pe porție. O porție conține 1642 calorii, 231g de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, parmezan, fasole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 80%. Încercați Rețeta de Tilapia a belindei, Pachet De Folie Tilapia Crockpot Rețetă, și Tilapia Veracruz Cu Rețetă De Orez Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de prăjire de 9x13 inci, stropiți ulei de măsline pe fundul tigaiei (aproximativ 1 lingură).așezați fasolea verde pe fundul tigaiei.Stuff spanac în tigaie, se va arata debordant nu vă faceți griji despre acest lucru se va găti în jos.
Așezați tilapia deasupra spanacului, deasupra cu usturoi, ceapă și roșii.
Stropiți cu ulei de măsline (aproximativ 1 lingură).Acoperiți cu folie și gătiți 30-40 de minute la 177°.Descoperiți și presărați parmezan și reveniți la cuptor pentru a coace încă 10 minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.