Reuben Chowder cu hrean
Reuben Chowder cu hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 286 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de carne de vită delicioasă, ceapă, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Reuben Pucks cu brânză de hrean, Reuben Chowder, și Reuben Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, se sotează ceapa în ulei până se înmoaie. Între timp, într-o cratiță mare, aduceți bulionul de legume și carne de vită la fiert; amestecați hreanul, sosul Worcestershire, muștarul și sarea de țelină.
Adăugați carnea de vită, varza și ceapa. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Supă de lingură în patru boluri rezistente la cuptor; top cu cuburi de pâine și brânză elvețiană. Se fierbe 3-4 în. de la căldură timp de 2-3 minute sau până când brânza este topită.