Republica Rio Grande salată Supremă de ton și Grapefruit la grătar

Republica Rio Grande La grătar Tunan și Grapefruit salata Supremă este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 678 calorii, 42G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $7.89 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare, grapefruit texas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma grepfruturile, puteți urma acest fel principal cu Mere Coapte ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ton Ars Cu Salată De Grapefruit De Avocado, Salată de somon și Grapefruit la grătar, și Salată de piersici la grătar cu vinetă de Grapefruit.
Instrucțiuni
Curățați și segmentați 2 grapefruit; pus deoparte. Strângeți sucul din cealaltă jumătate de grapefruit într-o cană de măsurare; ar trebui să producă aproximativ 1/4 cană de suc.
Pentru a face sosul de salată, combinați sucul de grepfrut, oțetul, uleiul, usturoiul, sarea, piperul negru proaspăt măcinat după gust și jalapele tocate într-un castron mediu; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați pansamentul pentru salată.
Așezați fripturile de ton într-un vas puțin adânc.
Se toarnă 1 lingură de pansament peste fiecare bucată de ton. Întoarceți tonul în marinată pentru a acoperi. Acoperiți cu folie de plastic sau puneți toate fripturile de ton și marinada într-o pungă de plastic și dați-le la frigider timp de 1 oră.
Scoateți tonul din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei. Grătar timp de aproximativ 4 minute pe inch de grosime pentru rare, 6 minute pentru mediu sau până când se face după gust, întorcându-se cel puțin o dată.
Pentru a servi, aruncați verdeața cu sosul de salată într-un bol de amestecare. Împărțiți verdele îmbrăcați în 4 farfurii. Se acoperă fiecare cu o friptură de ton la grătar, apoi se presară cu piper negru proaspăt măcinat.
Răspândiți Supremele de grapefruit peste partea de sus a salatei.
Se ornează cu feliile de coriandru și ceapă roșie.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Cartea de bucate Tex-Mex Grill și Backyard Barbacoa de Robb Walsh. Drepturi de autor 201
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Puteți încerca patru crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot]()
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.