Reperat Dick

Reperat Dick
Spotted Dick ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 517 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de pudră de cremă, extract de vanillan, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Reperat Dick, Reperat Dick, și Pămpălău! Budincă Tradițională Britanică Cu Burete De Fructe Aburite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bol de unt sau ramekins, apoi praf cu făină, eliminând excesul. Pe hârtie pergament, urmăriți cercul puțin mai mare decât diametrul bolului (sau 8 cercuri puțin mai mari decât ramekins).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
2
Taie.
3
Umpleți cratița mare, superficială, largă, cu apă de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați abur plat sau tăietori de prăjituri de dimensiuni egale pentru a crea o platformă de aburire chiar deasupra nivelului apei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
În bolul mixerului cu suport prevăzut cu atașament cu palete, bateți împreună untul și 1 1/4 căni de zahăr până când devin palide și pufoase, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind periodic părțile laterale ale bolului. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Cerneti faina intr-un bol mediu. Bateți treptat făina în amestecul de ouă doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați 3 linguri de lapte și bateți până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
9
Adăugați stafidele și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
10
Transferați aluatul în vasul sau ramekinele pregătite, netezind blatul. Castron superior sau ramekins cu cerc(e) de hârtie pergament, apăsând ușor pe hârtie pentru a intra în contact cu aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
11
La foc moderat, aduceți apă în abur pentru a fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Transferați vasul sau ramekinele la abur, acoperiți bine tigaia, reduceți focul până la moderat și aburiți, adăugând mai multă apă clocotită în tigaie, dacă este necesar, până când budinca este setată, aproximativ 2 ore pentru castron sau 1 oră pentru ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
TigaieTigaie
13
Între timp, faceți sos de cremă: într-un castron mare, amestecați împreună pudra de cremă, rămânând 2 linguri de zahăr și 2 linguri de lapte pentru a forma pastă. Într-o cratiță medie la foc moderat, aduceți restul de 2 căni plus 6 linguri de lapte la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
14
Șoptind constant, adăugați treptat lapte fierbinte în pasta de cremă. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți, amestecând constant, până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Se ia de pe foc și se menține cald.
16
Transferați bolul de budincă sau ramekinele în raft și răciți 5 minute. Rulați cuțitul de tăiere în interiorul marginii bolului sau a ramekinelor și inversați budinca(budinca) pe farfurie(farfurii).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
BolBol
17
Se servește cald cu sos de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista