Remouladă de țelină

Remouladă de țelină
Remoulade de țelină este o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 90 de calorii . Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați piper, sare kosher, creme frage și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13% , ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Céleri-rave Rémoulade (Remoulade de rădăcină de țelină) , Rémoulade de țelină și Remoulade de țelină .

Instrucțiuni

1
Într-un castron de mărime medie, amestecați sucul de lămâie, muștarul și crema frage. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Îndepărtați excesul de murdărie de pe rădăcini.
3
Tăiați partea de jos și de sus a rădăcinilor.
4
Tăiați rădăcinile în sferturi și curățați. Clătiți cu apă rece dacă mai există murdărie sau resturi. Tăiați fiecare sfert pe o mandolină în bucăți de chibrit lungi de 1 inch și transferați direct în dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
5
Adăugați sarea și piperul și amestecați bine pentru a se combina. Acoperiți și puneți la frigider pentru minim 1 oră și până la 3 înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista