Remouladă de țelină
Remoulade de țelină este o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 90 de calorii . Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați piper, sare kosher, creme frage și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13% , ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Céleri-rave Rémoulade (Remoulade de rădăcină de țelină) , Rémoulade de țelină și Remoulade de țelină .
Instrucțiuni
Într-un castron de mărime medie, amestecați sucul de lămâie, muștarul și crema frage. Pus deoparte.
Îndepărtați excesul de murdărie de pe rădăcini.
Tăiați partea de jos și de sus a rădăcinilor.
Tăiați rădăcinile în sferturi și curățați. Clătiți cu apă rece dacă mai există murdărie sau resturi. Tăiați fiecare sfert pe o mandolină în bucăți de chibrit lungi de 1 inch și transferați direct în dressing.
Adăugați sarea și piperul și amestecați bine pentru a se combina. Acoperiți și puneți la frigider pentru minim 1 oră și până la 3 înainte de servire.